Vacatures

Welkom bij PlayFountain. Een nieuwe innovatieve water attractie. Vanuit Soest lanceren we dit spetterende water spektakel voor jong en oud. Met ons team zorgen we ervoor dat over de hele wereld mensen kunnen genieten van interactieve games en entertainende shows.

We groeien hard! Daarom zoekt PlayFountain collega’s. Zoek jij een dynamische en afwisselende baan waar je echt jouw eigen stempel op mag zetten. En meebouwt aan de toekomst. Kijk bij onze vacatures of er een functieprofiel bij staat dat bij jouw past.

Senior Service Monteur Fonteinen

Het opbouwen van de PlayFountain in een pretpark in Duitsland, een beurs in Barcelona of een fontein in Doetinchem op het dorpsplein. Het kan allemaal op jouw pad komen. Van opbouw tot eindproduct realiseer je dit met jouw team. Heb jij een achtergrond als elektro- of installatiemonteur en word jij gelukkig van een baan vol vrijheid?  Wij maken graag kennis met jou!

Aankomend Service Monteur Fonteinen

Het opbouwen van de PlayFountain bij de mall van Dubai, een beurs in Barcelona, een pretpark in Duitsland of een fontein installeren op het dorpsplein van Doetinchem. Het kan allemaal op jouw pad komen. Van opbouw tot het in werking stellen van de PlayFountain, dit realiseer je samen met jouw collega’s. Heeft techniek jouw interesse? En wil je graag leren op het gebied van mechanica tot installatie of elektrotechniek? Wij maken graag kennis met jou!