Vacatures

Welkom bij PlayFountain. Een nieuwe innovatieve water attractie. Vanuit Soest lanceren we dit spetterende water spektakel voor jong en oud. Met ons team zorgen we ervoor dat over de hele wereld mensen kunnen genieten van interactieve games en entertainende shows.

We groeien hard! Daarom zoekt PlayFountain collega’s. Zoek jij een dynamische en afwisselende baan waar je echt jouw eigen stempel op mag zetten. En meebouwt aan de toekomst. Kijk bij onze vacatures of er een functieprofiel bij staat dat bij jouw past.

Service monteur

Wij zoekeneen service monteur voor onze fonteinen. Het opbouwen van de PlayFountain in een pretpark in Duitsland, een beurs in Barcelona of een fontein in Doetinchem op het dorpsplein. Het kan allemaal op jouw pad komen. Hoe dynamisch wil je het hebben?

Afstudeerstage

Afstuderen?! Bij PlayFountain hebben we behoefte om weer verder te innoveren. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Vind je het leuk om met nieuwe dingen bezig te zijn en iets te bedenken wat ook echt gemaakt gaat worden? Lees dan verder!